Nieuws

Woerdens 1,2,3tje op Infratech 2019

Op verzoek van Versluys Groep uit Bodegraven heeft De Reclameplakkers het concept en bouw van een stand op de Infratech 2019 in het Ahoy verzorgt. Hierbij wijken zij af van de standaard insteek bij beurzen waar het product of dienst verkocht wordt. Er is voor gekozen om een ontmoetingsplaats te creëren voor de bestaande relaties en potentiele klanten compleet met een ‘babbelbox’ en bar waarmee op een ontspannen manier contacten onderhouden of gelegd kunnen worden.

Voor de sfeer is hieraan een Italiaans tintje toegevoegd waarbij samenwerking met Woerdense bedrijven centraal staat. WP koffie staat borg voor het leveren van een complete espressomachine, koffie, bedrukte bekers en een workshop ‘koffiemaken’ voor de gastvrouwen. Restaurant Viviamo verzorgt elke dag verse Italiaanse delicatessen om aan de gasten uit te serveren.

De Reclameplakkers laat hiermee ook écht zien de helpende hand te bieden bij het communiceren van uw beeld en boodschap op de meest uiteenlopende materialen en locaties!

OnderNamen - Stand Infratech