Nieuws

Video marketing onmisbaar voor een bedrijf

Video-marketing is onmisbaar als je als bedrijf serieus wilt groeien. Het feit dat bedrijven die video gebruiken 49% sneller groeien in omzet onderstreept dat. Brand communicatiebureau Loyals snapt dat. Om te zorgen dat hun opdrachtgevers altijd ahead of the game zijn namen ze een belangrijke stap: de overname van AlkoMedia. Een serieuze upgrade en een mooie toevoeging aan het bureau waar meer dan 100 internationale specialisten werken op het gebied van development, online marketing, design en events. Video is daar nu aan toegevoegd.

AlkoMedia is videoproductiebedrijf dat is opgericht in 2006 door Alex Kok. Ze staan bekend om het bedenken en produceren van creatieve videoproducties voor het MKB. Eigenaar Alex regisseerde voor PPCRN onder andere voor Pathé bioscopen en De Nederlandse Postcodeloterij. Hij werkte met AlkoMedia voor zeer uitlopende opdrachtgevers als: Grant Thorton, Van Vliet Groep, Jongerius, Gemeente Woerden, BluePrint Automation, ABS Autoherstel en Groenendijk Bedrijfskleding.

Brand movies, Facebook live-campagnes, tutorials en how-to’s, uitgebreide eventvideo’s: noem het en het is nu mogelijk bij Loyals. Van begin tot eind: brainstormen, adviseren en produceren.

OnderNamen - Video marketing onmisbaar

foto: Harald Lakerveld