Nieuws

Vernieuwde Hooftman Volvo Woerden feestelijk heropend

Op 1 november is de onlangs geheel vernieuwde vestiging van Hooftman Volvo in Woerden feestelijk heropend. Na een ‘generale repetitie’ tijdens de Gouden Parel Woerden uitreiking eind september, openden op 1 november de deuren voor klanten en relaties. Met ruim 400 bezoekers kijken broer en zus Ivor en Martine Hooftman terug op een geslaagde avond.

‘De gemeente Woerden wil in 2030 CO2-neutraal zijn’, vertelt Martine Hooftman. ‘Wij zijn dat volgend jaar al. Een aardwarmtesysteem zorgt voor zowel het verwarmen in de winter als het koelen in de zomer. Als volgend jaar de ruim driehonderd zonnepanelen in de totale energiebehoefte van het pand voorzien, zijn we volledig onafhankelijk.’ Naast duurzaamheid zijn ook innovatie en transparantie sleutelwoorden in de compleet vernieuwde vestiging. Zo is een fonkelnieuwe fotostudio gerealiseerd. Het volledige occasion aanbod wordt de komende maanden vastgelegd op de gevoelige plaat, zodat bezoekers de auto’s straks online vanuit 360 graden kunnen bekijken.

In de werkplaats komt de transparantie ook naar voren. ‘Wie een Volvo bij ons in onderhoud brengt, wordt door de autotechnicus, de Volvo Personal Service technician, volledig meegenomen in het proces. Daarnaast vormt de senior technicus een team met de leerling, zodat zij kennis kunnen delen.’

Foto: Hooftman Autobedrijf/Jesse Knobbe