Nieuws

Only for Men wint FD Gazellen award 2018

Only for Men is dit jaar één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee winnaar van de FD Gazellen Award. De award, die voor de vijftiende keer wordt uitgereikt, gaat naar een onderneming die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet is groeit en het laatste jaar winstgevend afsluit. Op dinsdag 13 november mag de organisatie deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen in de categorie goud, zilver of brons.

Only for Men is een herenmodewinkel voor de ‘Mannen van Nederland’. Zo als zijzelf zeggen een one stop-shop. De afgelopen drie jaar heeft Only for men vijf nieuwe winkels geopend is Woerden, Nieuwegein, Voorburg, Lelystad en Reusel en ook nog een aparte jeansstore genaamd ‘The Bakery’ geopend. In september is de nieuwste vestiging geopend in Leidsche Rijn. Daarnaast is de organisatie bezig de huidige winkels te vernieuwen.

Directeur Han Sterk: ‘We zijn erg trots op het winnen van deze prijs! Dit is een mooi compliment naar onze medewerkers toe. Bij Only for Men zijn onze medewerkers onze belangrijkste krachtbron’