Nieuws

Naadloze akoestiek bij Hoogenboom plafonds


De beste akoestiek binnen handbereik

‘Als productspecialist is het een must in te blijven spelen op de markt. Je moet klanten de beste keuze bieden,’ aldus directeur Ricardo Hoogenboom van Hoogenboom Plafonds vof. Tegenwoordig is de akoestiek een steeds belangrijker aspect in het keuzeproces.  ‘Door ons assortiment uit te breiden met het Armstrong Eleganza plafond, kunnen wij aan alle (woon)wensen voldoen. Ook van de klant die optimaal geluidscomfort zoekt, gecombineerd met een volledig naadloze afwerking’, vertelt Ricardo Hoogenboom,

Akoestiek en Design zonder compromis
Het Eleganza plafond heeft de uitstraling van een gestuced plafond. Maar dan zonder de naden én zonder de galm. Eleganza is momenteel het beste systeem wereldwijd in zijn soort. Tegen een modulair ophangsysteem worden akoestische panelen gemonteerd. De naden worden onzichtbaar gemaakt en het geheel wordt voorzien van een dubbele laag akoestische pleister. Het resultaat is een helderwit en volledig naadloos oppervlak, met een fijne structuur.

Geschikt voor nieuwbouw en verbouw
Naast de woon- en slaapkamer is dit type plafond ook een prima keuze in bedrijfsmatige ruimtes waar een perfecte akoestiek gewenst is. Wil je meer eigenschappen weten of de akoestiek ervaren?
Kijk dan op de website van Hoogenboom Plafonds vof.