Nieuws

Margreet van der Giesen nieuwe aanwinst Huisman & Partners

Per 7 januari is Margreet van der Giesen begonnen bij Huisman & Partners. Margreet vervult een nieuwe functie als Accountmanager HR. ‘Het werk bevalt heel goed, leuke club mensen bij elkaar’ vertelt Margreet.

Margreet is via via terecht gekomen bij Huisman & Partners. Ze was op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat haar laatste functie niet meer passend was voor Margreet. Hiervoor heeft Margreet zeven jaar in de opleidings –en trainingsbranche gewerkt en twaalf jaar in de uitzendbranche. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan met werkgevers en werknemers.

De functie van accountmanager HR is ook bij Huisman & Partners nieuw. Dit maakt het voor Margreet heel divers. ‘Leuk om zelf invulling te geven aan de functie’, vertelt Margreet. Als Accountmanager HR is Margreet een sparringpartner en adviseur voor de klanten op het gebied van HR. Huisman & Partners heeft veel MKB’ers als klanten, die zijn voornamelijk druk bezig met ondernemen. Margreet wil hen ontzorgen op het gebied van personeelsmanagement. Met hulp van Huisman & Partners heb je op deze manier als het ware je eigen afdeling personeelszaken op afroep beschikbaar.