Nieuws

La Gro Advocaten en Delta-N organiseren seminar Privacy in de praktijk

De AVG wet vraagt veel van een organisatie. De inhoudelijke kennis van AVG is een uitdaging en daarnaast moet het goed toegepast worden. Op 1 november 2018 organiseren La Gro Advocaten en Delta-N van 15.00 – 17.00 uur een seminar. Tijdens de seminar worden de meest voorkomende vragen op het juridische en technische gebied van de AVG beantwoord. Iedereen is welkom bij het kantoor van Delta-N aan de Laan van Waalhaven 450 te Den Haag.

Tijdens het seminar wordt u meegenomen in de juridische wereld van de AVG en de daarbij mogelijke IT-oplossingen. Daarbij zal er worden ingegaan op de nodige vraagstukken omtrent beveiliging van gegevens in het licht van cyber security. Ook andere aspecten zoals toepassing van cloudoplossingen en het bijhouden van een verwerkingsregister zullen nader aan bod komen. Tot slot sluiten wordt er afgesloten met een paneldiscussie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste privacy-ontwikkelingen? Meld u dan snel aan voor deze gratis bijeenkomst. Aanmelden kan via de website