Nieuws

Kiremko stelt Ton Hendrickx aan als General Sales Manager

Per 1 december 2018 treedt Ton Hendrickx (52) in dienst bij Kiremko, in de functie van General Sales Manager. Sinds 2013 was Ton Hendrickx aan Kiremko verbonden als extern strategisch adviseur. Kiremko ziet het contracteren van Ton Hendrickx als een belangrijke stap voor de toekomst van Kiremko. Zijn consultancypraktijk Heruitvinder zal per direct beëindigd worden.

Marcel van Huissteden, namens de directie van Kiremko: ‘Vanaf 2013 hebben we in samenwerking met Ton Hendrickx een route uitgezet naar de toekomst. Deze route resulteerde in een klantgerichte organisatie met een nieuwe structuur. In deze structuur zijn de samenwerkende functies sales, marketing en innovatie samengebracht en ontstond er een nieuwe functie van General Sales Manager. De kans om deze functie in te vullen met iemand die Kiremko goed kent en een warm hart toedraagt, zien beide partijen als een mooie kans.’

Ton Hendrickx: ‘Na twintig jaar ondernemerschap zet ik de stap naar Kiremko. Ik heb het bedrijf leren kennen als inspirerend, ambitieus en vernieuwend. Ik beschouw het als een grote uitdaging. Het is niet alledaags dat een consultant in dienst treedt bij een opdrachtgever. In dit geval doe ik dat vol overgave. Ik dank al mijn opdrachtgevers die mij de afgelopen twintig jaar in staat stelden om alle kennis en ervaringen op te doen.’