Nieuws

Importespres Nederlandse importeur van La Nuova Era

Vanaf 5 oktober is Importespres de Nederlandse importeur van het Italiaanse merk La Nuova Era espressomachines. Het merk werd, naar een idee van Fabio Argentini, in 1999 opgericht.

La Nuova Era heeft tijdens het tien jaar durende ontwerp en productie van professionele en semiprofessionele koffiemachines een hoop kennis opgedaan om aan de wensen en eisen van de klant te voldoen. Dankzij de samenwerking met de andere afdelingen van de Argentini-groep is de productie bijna volledig intern en zelfstandig. Daardoor is er de mogelijkheid om de machines op maat en naar wens te laten maken. Zo kunnen bijvoorbeeld de kleur en de zetgroep gekozen worden.

Importespres is het tweede bedrijf van Wilfred Pijnacker gespecialiseerd in espressomachines. Wilfred is tevens eigenaar van WP koffie en thee uit Woerden. Importespres is gespecialiseerd in de verkoop van koffiemachines voor professioneel gebruik. Het bedrijf is in diverse regio’s nog op zoek naar distributeurs. Meer informatie vind je op de website.