Nieuws

Hofclub Werken en Vergaderen opent tweede locatie in Utrecht

In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers.

Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. De locatie betreft een in 2017 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet.

Per 1 januari 2019 start Melissa Westerveld als de nieuwe locatiemanager van Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht. Medio maart zal Hofclub Werken & Vergaderen haar deuren open voor vergaderingen en flexwerkers maar u kunt nu al terecht met vragen over vergaderingen, flexwerk mogelijkheden en de verhuur van diverse kantoorruimtes via utrecht@hofclub.nl. Meer informatie over de twee locaties van Hofclub Werken & Vergaderen is te vinden op de website.

OnderNamen - Hofclub Utrecht