Nieuws

Het Groene Hart Koeriersdiensten breidt wagenpark uit

Het Groene Hart Koeriersdiensten heeft het afgelopen jaar het wagenpark flink uitgebreid. Zo zijn er drie trucks en drie grote bussen bij gekomen.

Zowel de trucks en de grote bussen worden ingezet voor alle diensten die de koeriersdienst aanbiedt. De trucks worden voornamelijk ingezet voor het afhalen van producten bij grote webshops als Cool Blue en klanten van Dynalogic. De bussen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo bieden zij pakketdiensten aan, in samenwerking met Packs leveren zij pakketten uit in de regio. Vanuit het kantoor in Woerden verzorgen zij ook spoedzendingen. Door de grote variatie in het wagenpark, kunnen zij van klein tot groot bezorgen. Indien gewenst kan de koeriersdienst transport door geheel Europa coördineren.

Het Groene Hart Koeriersdiensten is een koeriersbedrijf met medewerkers die vakmanschap en ervaring hebben. Een van de belangrijkste argumenten voor het kiezen van een koeriersdienst is, dat u er blindelings op moet kunnen vertrouwen dat uw zendingen op tijd aankomen. Flexibiliteit is een van hun sterkste kanten. Ook buiten ‘normale’ kantooruren staan zij tot uw beschikking.