Nieuws

Grand opening Buitenplaats Kameryck en Restaurant ’t Ryck

Fotocredits: Clickshots fotografie

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar na jarenlang juridisch gesteggel, elf maanden verbouwen en heel wat bloed zweet en tranen maakt Buitenplaats Kameryck zich eindelijk op voor de heropening van zowel de evenementenlocatie als het volledig vernieuwde Restaurant ’t Ryck, voorheen Kameryck. Met op 22 maart de officiële opening voor genodigden van Buitenplaats Kameryck, gevolgd door de officiële opening van Restaurant ’t Ryck op 23 maart, luidt de locatie de frisse start knallend in.

De verbouwing van de evenementenlocatie was zo ingrijpend dat het elf maanden heeft geduurd. Buitenplaats Kameryck 2.0 is tot in de kleinste details verbouwd en gemoderniseerd. De locatie is nu voorzien van alle moderne technische faciliteiten, waaronder een gigantisch multimediascherm van 14 bij 4,5 meter. Dankzij de verbouwing is er nu ruimte voor maar liefst 400 personen in de plenaire opstelling. Er zijn daarnaast twaalf subzalen toegevoegd om events in alle soorten en maten te kunnen faciliteren. De eerste bijeenkomsten zijn inmiddels met succes georganiseerd en er staan talloze mooie evenementen op de planning.

Restaurant ’t Ryck

Niet alleen de evenementenlocatie is volledig op de schop gegaan, ook het restaurant heeft een totale metamorfose ondergaan. ’t Ryck zet daarmee in op een brede markt: dagjesmensen die een fietstocht in ’t Groene Hart maken, kunnen hier terecht voor koffie en lunch om even tot rust te komen. Maar dankzij de gunstige ligging tussen Utrecht en Amsterdam en op een steenworp afstand van Woerden en Breukelen, heeft Restaurant ’t Ryck de ambitie om een vaste waarde te worden als goed restaurant in de omgeving voor iedereen die op zoek is naar heerlijk eten op een ongedwongen plek.

Om de heropening te vieren heeft Buitenplaats Kameryck een speciaal proeverijmenu opgesteld – en om het helemaal feestelijk te maken is elk tweede menu tot 20 april gratis.

Donderdag 4 april zijn we bij Buitenplaats Kameryck te gast. Heeft u zich al aangemeld voor onze lentebijeenkomst? Klik hier