Nieuws

Flantúa start met Kenniscafë

Flantúa bestaat dit jaar 85 jaar en heeft in al die jaren de wereld in hoog tempo zien veranderen. Zij zijn voortdurend bezig om kennis te vergaren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen zodat wij u als ondernemer zo goed mogelijk kunnen adviseren. In het nieuwe jaar start Flantúa daarom met het KENNISCAFE . Vier keer per jaar organiseren zij een bijeenkomst over een actueel ondernemersthema. Naast een inhoudelijk programma biedt dit ook de uitgelezen kans om met collega ondernemers te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Op 14 februari start de eerste in de reeks met als thema ‘Financieren zonder bank’. Bent u opzoek naar nieuwe manieren om uw bedrijfsplannen te financieren? Kom van de bank af en kom naar deze avond. Je hebt geld nodig om te investeren in je bedrijf. Een nieuwe machine, auto of computersysteem is nodig. En als directeur of financieel manager wil je dat slim aanpakken.

Gelukkig zijn er naast de bank alternatieve vormen van financiering. Vanuit Flantúa adviseren ze graag over de vorm die het beste past bij jouw organisatie. In dit artikel noemen wij alvast een aantal vormen van alternatieve financiering. Wel eens gehoord over crowdfunding maar je afgevraagd hoe dat het werkt ? Flantúa praten je graag bij over de do’s en dont’s. Ook het financieren van bedrijfspand, kantoor of winkelpand is via de traditionele banken vaak een lastig verhaal.

Het kenniscafe vindt plaats in De Pluk in Geldermalsen en deelname is gratis. Graag aanmelden via deze link. Hier kunt u ook meer informatie vinden over het programma.

OnderNamen - Flantua_Kenniscafe