Nieuws

BusinessBuilding organiseert ‘rondetafelgesprekken over het brein’

BusinnesBuilding nodigt je uit aan tafel op dinsdag 13 november en donderdag 22 november tijdens de rondetafelgesprekken. Ga in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam in gesprek met een expert, andere ondernemers en managers over de inzichten van het brein en hoe je deze kunt gebruiken in jouw bedrijf.

Het menselijk brein bevat diverse geheimen. Met behulp van de laatste technieken zijn neurowetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Men ontdekt steeds meer over de werking van onze hersenen en welke invloed het brein heeft op het dagelijks handelen. Priming en framing worden met de toename van kennis over het functioneren van ons brein, vaker toegepast. Maar wat zijn de risico’s? Zelfsturende teams, agile management en scrums worden zijn termen die steeds vaker worden gebruikt. Maar waarin zit het echte geheim? Met een select aantal ondernemers en managers en een ervaren onderzoeker op neuro-gebied gaat BusinessBuilding hier tijdens een rondetafelgesprek dieper op in.

De rondetafelgesprekken vinden dinsdag 13 november en donderdag 22 november plaats. Men is welkom van 14.00-17.30 uur in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Aanmelden kan bij Marieke van Stek, mstek@businessbuilding.nl of 06-22908067. Deelname is gratis.